Simon gjorde en mycket bra debut mot IF Malmö Redhawks i U14, DM.

På onsdagskvällen den 30:e januari var det så dags för Simons debut i Pantern. Matchen startar i ett högt tempo där Pantern får inrikta sig på kontringar. Man gör det skickligt och lyckas till 100% med sin taktik och gör både 1-0 och 2-0.

IF Malmö Redhawks har betydligt mer fart under skridskorna men Pantrarna krigar på bra och kämpar in 3-1 som ser ut att bli resultatet i paus. Tyvärr gör gästerna 3-2 och pausledningen blir "bara" ett mål, vilket Pantern ska vara mycket nöjda med.

I andra perioden drar IF Malmö Redhawks upp ett jättetempo och åker ifrån Pantern långa stunder. Man lyckas dock hålla motståndaren stången i 3 minuter innan 3-3 och 3-4 kommer i rask takt. Det ena målet föranleder en mycket lång överläggning domarna emellan innan målet godkänns. Vad diskussionen gällde var om det var offside eller inte i deras snabba uppspel från egen zon. Alla som håller på Pantern tyckte så klart att det var offside... fattas bara annat!! Domarna hade förmodligen helt rätt.

Efter detta jämnar spelet ut sig och Pantrarna krigar på som besatta, men räcker inte riktigt till. Till slut får gästerna också sitt sista mål till 3-5 på straff.
Totalt sett gör Pantern en riktigt bra match där inte många hade räknat med att de skulle kunna rubba IF Malmö Redhawks, men med lite flyt kunde man faktiskt vunnit matchen!!

Hela laget gjorde absolut vad man kunde och Simon i målet fick mycket beröm efteråt.

Nu ser vi fram emot hemmamatchen mot Hässleholm den 2:e februari kl. 13.30 i Kirsebergs ishall.