Första A-lagsmatchen på 15år!


Söndag den 30 mars kl 18.00 skrivs det ny hockeyhistoria i Club-69 ishallen i Höör. Då spelas den första seniormatchen på 15 år i Frosta Polar Bears HC regi och värmningen påbörjas efter Höörs Konståkningsklubbs show ca 17.30.

Förra gången det begav sig var på "förra århundradet" säsongen 1992-1993 och då hette "stjärnorna" Peter Olsson, Mats Svensson (båda tränare nu i U14 respektive U11) samt Tomas Nanasi, Anders Bondesson (de tre sistnämnda även aktiva i old-boys gruppen).

Juniortränaren Janne Hellström ställer upp med nuvarande J18 truppen samt kryddar denna med en rad hemvändare och nyinflyttade till närområdet. Hur långt detta räcker mot motståndarna Malmö Kryptonics, som för övrigt är heta nu och avslutade säsongen med en vinst och en oavgjord match, återstår att se.

Det blir i alla fall ett viktigt kvitto på var vi står och en fingervisning om vad som behövs inför den kommande säsongen i fråga om träning och ev. förstärkningar.

Hoppas alla är på plats och hjälper till att heja fram våra killar. Samtidigt är det lagerrensning i cafeterian med konditori och konfektyr varor till inköpspris.